Stúdió

A stúdió feladata a digitális állományok fogadása, a grafikai javítások elvégzése, a digitális proofkészítés, valamint a gépterem számára CTP lemezkészítés és előfestékezési adatok megadása.

Anyagleadás

Anyagleadás

A digitális állományokat Pdf, Illustrator, Indesign, Freehand, CorelDraw és QuarkXpress formátumban tudják eljuttatni hozzánk a megrendelők e-mailen vagy fájlküldő rendszeren keresztül (Mammutmail.hu, wetransfer.com).

CTP

CTP CTP2

A nagy kapacitású nyomógépek előkészítési feladatait komplett előkészítési rendszer látja el Heidelberg Prosetter, illetve Fuji Luxel V6 Computer to Plate (CTP) berendezések segítségével. Az előkészítési munkafolyamatok a modern technológia követelményeinek megfelelően teljes mértékben PDF alapon működnek. A nyomdába érkező PDF állományok ellenőrzése és előkészítése után digitális proof és lemez készül a Heidelberg Prinect Metadimension RIP segítségével.

PROOF

PROOF

Nyomdánk már az előkészítés során is nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a kiváló színegyezőségre, ezért folyamatos ellenőrzés és karbantartás alatt tartjuk a proof berendezést (Epson Stylus Pro 4900), lemezlinearizációt és a process kalibrációt. A Heidelberg Prepress Interface CIP4 adataival küld információt a nyomógépeknek, és végzi el az előfestékezés beállítását.